15:08 - Gazeteci Hülya Kılınç Tahliye Oldu
14:52 - Manisa’da Orman Yangını Başladı
13:47 - Manisa’da Pazar Günleri Sokağa Çıkmak Yasak
18:35 - Bitlis Tatvan’da Helikopter Düştü: 9 Şehit
14:24 - Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ’a Saldırı
12:09 - 2021 Yılı Asgari Ücret Rakamı Belli Oldu
15:19 - Manisa İçin Çok Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı
14:09 - Manisa’da 65 Yaş Ve Üstüne Yasak Yeniden Geldi
15:37 - Madencilerin Eyleminde 2 Gözaltı
Salihli ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde düzenlediği uygulamalarla ses ve gürültü kirliliği yapan motosikletlere geçit vermiyor.
Türkiye’de en fazla motosikletin bulunduğu yerleşim birimlerinden biri olan Salihli’de, özellikle motosikletlerden kaynaklanan gürültü kirliliğine karşı sıkı denetimler başlatıldı. Kentin Atatürk Caddesi’nde vatandaşları ve esnafları rahatsız eden ve kurallara uymayan motosiklet sürücülerine yönelik denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde 100’e yakın motosiklet ve otomobil denetlenerek kural ihlali yapan sürücülere yaklaşık 36 bin lira ceza yazıldı.
Salihli İlçe Emniyet Müdür vekili Sercan Akarsu, ilçe genelinde vatandaşların huzur ve güvenliği için uygulamalara devam edeceklerini söyledi.