14:24 - Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ’a Saldırı
12:09 - 2021 Yılı Asgari Ücret Rakamı Belli Oldu
15:19 - Manisa İçin Çok Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı
14:09 - Manisa’da 65 Yaş Ve Üstüne Yasak Yeniden Geldi
15:37 - Madencilerin Eyleminde 2 Gözaltı
12:35 - Jandarmadan Ankara’ya Yürüyen Madencilere Müdahale
17:00 - İzmir’de 6.6 büyüklüğünde deprem! Manisa’da da hissedildi!
15:35 - CHP’li Başkan Bilgin Yoğun Bakıma Alındı
11:35 - Haklarını Arayan Somalı Madenciler Gözaltına Alındı
14:35 - CHP’li Belediye Başkanı Bilgin’in Covid-19 Testi Pozitif Çıktı
Manisa Valisi Ahmet Deniz, 28 Kasım 2018 Çarşamba günü yapılan olağan genel kurul sonucu oluşan Ali Filizkan başkanlığındaki Manisa Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimi ile Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç’ı makamında ağırladı.
Ziyarette konuşan Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Vali Ahmet Deniz’in kendilerini kabulü nedeniyle teşekkür ederek Manisa’daki görevinin hayırlı olmasını diledi. Geçtiğimiz çarşamba günü olağan genel kurul yaptıklarını ve yeni yönetim olarak ziyarete geldiklerini ifade eden Başkan Filizkan, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerini tanıtarak Onursal Başkan Ertuğrul Aytaç’ın da destekleriyle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
Vali Deniz de ziyaretleri nedeniyle Başkan Filizkan ve yönetimine teşekkür ederken yeni yönetim olarak kendilerini tebrik edip çalışmalarında başarılar diledi. Basının önemine vurgu yapan Vali Deniz, fedakarca çalışan basın mensuplarının aynı zamanda kamu yöneticilerinin gözü, kulağı olduklarını ifade ederek, “Elimizden geldiği kadar hep beraber Manisa’mız için çalışacağız” dedi.