14:24 - Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ’a Saldırı
12:09 - 2021 Yılı Asgari Ücret Rakamı Belli Oldu
15:19 - Manisa İçin Çok Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı
14:09 - Manisa’da 65 Yaş Ve Üstüne Yasak Yeniden Geldi
15:37 - Madencilerin Eyleminde 2 Gözaltı
12:35 - Jandarmadan Ankara’ya Yürüyen Madencilere Müdahale
17:00 - İzmir’de 6.6 büyüklüğünde deprem! Manisa’da da hissedildi!
15:35 - CHP’li Başkan Bilgin Yoğun Bakıma Alındı
11:35 - Haklarını Arayan Somalı Madenciler Gözaltına Alındı
14:35 - CHP’li Belediye Başkanı Bilgin’in Covid-19 Testi Pozitif Çıktı
Manisa’ da gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor alışkanlığı kazandırmak adına Şehzadeler Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Manisa Bağımlılığı Önleme ve Sağlıklı Yaşam Derneği (MASDER) ve Yunusemre Doğa Sporları Kulübü ‘Hayat Doğada’ projesi için iş birliği protokolü imzaladı. Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik’ in makamında gerçekleşen protokol imza törenine Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı ve MASDER Başkanı Şule Uygur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ile Yunusemre Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ali Gültekin katıldı.
Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına anlamlı bir iş birliğinin hayata geçirildiğini ifade eden Yunusemre Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ali Gültekin, “Proje kapsamında gençlerimizin doğa ile içe içe olmasını ve sağlık bir şekilde spor yapmalarına katkı sağlayacağız. Proje çerçevesinde ilk olarak ülkemizde Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan okuma seferberliğine katkı sağlamak amacı ile bir doğa yürüyüşü düzenleyip ardından kitap okuma etkinliği yapacağız. Hemen ardından yapılacak aşamalarda ağaç dikme etkinliği düzenleyeceğiz” dedi.
Bu tür sosyal içerikli projelerle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durup sosyal hayata daha rahat entegre olacaklarını ifade eden MASDER Başkanı Şule Uygur ise “Ortaklaşa imzalanan ‘Hayat Doğada’ projemiz ile 18 Mart’ta güzel bir doğa yürüyüşü planladık. Proje çerçevesinde hedefimiz gençlerimizin çeşitli bağımlılıklardan kurtulmaları sağlamak, risk altındaki gençlerimizi çeşitli etkinlikler ve meslek edindirme kurslarıyla istihdam yaratmaktır’’ dedi.
Şehzadeler Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise “Projede ki en büyük amacımız geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, onları doğayla, sporla ve kitapla buluşturmaktır. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir’’ diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Çelik’in makamında ortak protokole imza atıldı.